понеделник, 18 декември 2017 г.

Празник на бащата

През  ноември 2017г. в цялата страна за пети пореден път  се проведе Седмица на Бащата . „Да бъдеш Баща” е част от световната кампания за бащина грижа MenCare, която се провежда в повече от 40 държави на 5 континента.
През месец ноември 2017г. и учениците от ЧОУ „Банкерче“ поканиха своите родители на Празника на бащата. Освен бащите в програмата се включиха някои  дядовци и майки. Празникът беше плануван като част от дейностите по  европейския проект  „Ти и аз – ние сме еднакви“ (Програма Еразъм+, № 2017-1-FR01-KA219-037223_6), във връзка с правото на децата да имат дом и семейство.
Учениците бяха подготвили изненади на своите татковци – изложба с рисунки, пиеса, гатанки и тест с мобилни устройства върху учебното съдържание.  Ученици и родители, разделени в групи, работиха заедно, а накрая избраха материали и игри, за да „построят домове“ за своите деца.

Празникът се проведе като част от редовните срещи между ученици, родители и учители. И, както обикновено, премина със  смях, забавление и много позитивна емоция.











Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия.Тази публикация отразява само личните виждания на нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар