понеделник, 18 декември 2017 г.

Приказки за горите и животните с WWF България, в НДК


На 14 декември в НДК организацията WWF Bulgaria представи„Приказки за горите и животните“ - интерактивно четене и игри в присъствието на голямата Панда.
Представителите на WWF Bulgaria  разказаха на децата приказки за горите и техните обитатели. Мероприятието се проведе по време на Софийския международен панаир на книгата от 12 до 17 декември 2017 г., Национален дворец на културата.
Малките банкерчета участваха в мероприятието по покана на Нели Дончева - консултант по проектните дейности,проект 2017-1-FR01-KA219-037223_6, "Аз и ти - ние сме еднакви", свързани с околната среда и природата (Правото на децата на чиста околна среда). Нели Дончева участва като гост лектор в транснационалната проектна среща през месец ноември. Знанията, което малките банкерчета получиха по време на това мероприятие, ще бъде използвано в следващите проектни дейности.






Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия.
Тази публикация отразява само личните виждания на нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар