четвъртък, 19 септември 2019 г.

Испански език за Камино


Ученето може да бъде много приятно изживяване и забавно приключение. Всеки, който се е докоснал до сугестопедията, е уверен в това. Методът, измислен от проф.д-р Лозанов, се е доказал в редица страни. Базиран на човеколюбието и убедеността, че нещо невероятно се случва, професорът постига чудеса. За кратък период от време, и то в забавление, може да се научи от 3 до 5 пъти повече материал. При езиците сугестопедията дава най-добри резултати. Стандартните езикови курсове траят 5 седмици и за това време хората наистина проговарят. Един от най-важните аспекти е отношението към грешката. В сугестопедията се учим да грешим докато учим и да не се страхуваме от това. Когато сме в сигурна и подкрепяща среда, ученето става с лекота.


Освен бързи резултати, сугестопедията ни дава подкрепата, от която имаме нужда, за да кажем първите си думи на чуждия език. Моментът, в който се отпускаме да проговорим на друг език, е ключов, защото тогава сме още неуверени, а е важно да не останем с такава нагласа към новото умение, а именно проговарянето на чужд език.

В стресираното ни ежедневие сугестопедията е като спасително островче и всичко става бързо. Още по-бързо се случва курсът “Камино” - авторска програма на сугестопедагога Ивелина Паничарова, която подготвя българите за легендарния път в Испания. В рамките само на две седмици, тя успява да предаде знания за основни ситуации, които ще посрещнат пътешествениците. Курсът включва темите настаняване, поръчване на храна, лична комуникация, както и запознаване с интересни факти от историята и културата на Испания.


Курсът обръща внимание и на значими каузи в България. 10% от таксата на всеки курсист ще бъде заделена за кауза. Всеки би могъл да даде предложение за кауза, която заслужава внимание. Първото дарение ще бъде за Фондация “Живот със синдром на Даун”.

Повече информация за курса можете да намерите тук 

¡Buen camino!



Няма коментари:

Публикуване на коментар